#revenge

Home / Nieuws / Het einde van de Dakar Rally is in zicht voor Robert van Pelt

Het einde van de Dakar Rally is in zicht voor Robert van Pelt

Het einde van de Dakar Rally is in zicht voor Robert van Pelt

Het aftellen is nu echt begonnen voor Husqvarna-rijder Robert van Pelt. In de voorlaatste etappe naar Villa Carlos Paz over meer dan 900 kilometer met een special stage van 481 kilometer zette de Ridderkerker opnieuw een constante prestatie neer en lijkt het erop dat hij de rally in de top 30 af gaat sluiten.

 

robertargentinie

 

De special stage was een hele mooie met route door de bergen. Veel kort draaiwerk over de top van de berg met tot slot een heel mooi gedeelte door een vallei. Robert is vastbesloten om de finish te halen en nam daardoor geen onnodige risico’s. Hij reed een bekeken etappe en kwam als 32ste binnen.

 

Met alleen de etappe van vandaag nog te gaan staat de Husqvarna-rijder op een achtentwintigste plaats. De etappe loopt van Villa Carlos Paz naar Rosario met een special stage van 180 kilometer en een verbindingsroute van 519 kilometer. In deze laatste etappe is het zaak om geen gekke dingen te doen en te zorgen dat je de finish haalt. We gaan er vanuit dat dit Robert gaat lukken en dat hij deze loodzware rally met succes af weet te sluiten.


icon

Get social with Robert


icon